Bine ai venit!

logo-site-KAROTTE-Plast

MASE PLASTICE

Karotte Plast SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul  Diversificare productie prin inlocuirea unei masini de injectie cu utilaje pentru prelucrari mecanice”  propus a fi amplasat in Craiova str. Raului nr. 222  jud. Dolj.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Dolj, str. Petru Rares nr. 1  si la sediul Karotte Plast SRL Craiova str. Raului nr. 222 jud. Dolj, in zilele de luni pana joi intre orele 8:00 – 16:00  si vineri intre orele 8:00 – 14:00.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dolj str. Petru Rares nr. 1.

Cum putem să te ajutăm?

0722 627 436

About Us

Despre noi

homepage-3

Karotte Plast a fost înființată în anul 1992 prin asocierea unui grup de specialiști cu experiență în domeniul injectiei de mase plastice.

Produsele realizate de noi satisfac întotdeauna cerințele clienților noștri atât din punct de vedere calitativ cât și al prețurilor practicate. Din experiența acumulată am învățat să răspundem cât mai prompt și cu seriozitate clienților.

Piesele pentru utilaje agricole pe care le producem sunt în majoritate omologate de către producătorii din Romania pentru care lucrăm sau am lucrat de-a lungul timpului. Printre aceștia se numără MAT SA Craiova, Mecanica Ceahlau SA Piatra Neamț, SUMA SA Băilești și alții.

Colectivul actual urmează aceeași linie profesională și face față oricărei provocări cu o mare capacitate de mobilizare. Produsele realizate de noi sunt supuse unor verificări riguroase și îmbunătățiri permanente.

Nu ezitați să ne contactați pentru orice produs nou sau sugestii de îmbunătățire a gamei actuale. Dispunem de tehnologia necesară pentru executarea în mare parte a matrițelor necesare precum și de un număr suficient de mașini de injectie pentru extinderea producției.

1

Garantăm ca piesele se potrivesc pentru montaj conform recomandărilor producătorilor de utilaje agricole.

2

Toate piesele sunt pe stoc în orice perioadă a anului.

3

Ridicare personală sau livrare prin curierat.

4

Piesele se pot returna fără urme de montaj în cazul în care nu sunteți mulțumiți sau ați comandat greșit.

Ce spun clienții noștri

"Seriozitate si Rapiditate. Lucram impreuna de peste 20 de ani si niciodata nu am avut probleme."
Mircea
Antreprenor

CONTACT

Adresa

Craiova str. Raului nr.222 jud. Dolj Romania

e-mail

karotteplast
@gmail.com

Telefon

0722 627 436; 0722 530 969; 0721 369 122

Telefon/Fax

tel/fax 0251 427 063